nytt kapitel..

Hmm.... Nu har jag gått runt här hemma i en timme ungefär och funderat och funderat... Är nog dags att sälja lägenheten och starta ett nytt kapitel.. Släppa det som har varit min tillflycktsort och trygghet i 10 år.. Måste erkänna att det är med blandade känslor jag kommit fram till detta beslut.. Ser verkligen fram emot att börja ett liv med mannen med samtidigt känns det riktigt ledsamt och jobbigt att göra mig av med lyan.. Fånigt att känna så inför en lägenhet men det har som sagt varit min trygghet i 10 år.. Tänker på allt kul som hänt innanför dessa väggar, alla roliga fester.. Som den gången jag söp omkull klockan halv nio en helg.. Försökte sitta på tvättkorgen i plast som givetvis inte höll, ramlade ner i badkaret  med en smäll för att sedan släpa mig till soffan och ligga där och spotta på mattan under bordet.. Men det har även hänt massa tråkigt här som sitter bokstavligen kvar i väggarna.. Hack och repor på väggarna visar att det gått hett till här i bland.. Vet inte hur många gånger jag sprungit hem hit med katten innanför jackan och kännt en obeskrivlig lättnad när jag väl kommit hit och stängt MIN dörr... Ja ja det va då... Ska på ett sätt bli skönt att lämna allt det bakom mig.. Inget jag tänker på i vanliga fall men ibland kommer tankarna över mig.... som nu..:-)

Ska i alla fall bli underbart att flytta ihop med mannen "på riktigt".. Även fast jag knappt kommer se han dom veckor han jobbar natt så delar vi säng även fast vi inte sover där samtidigt:-) Han kommer väl göra som nu, komma och krypa ner under mitt täcke och va iskall, tur man sover i pjamas:-) Ska även bli skönt att hans dotter får ett eget rum.. Håller på att bli galen som det är nu..  Tur att min ömma moder fick fingrana ur röven och flyttade till sin två meters man så jag kan ta hennes möbler:-) Ska ha hennes soffa, soffbord, vitrinskåp, säng och ett skrivbord.. Blir nog himla bra.. Får ju dessutom nya tapeter i nästan hela lägenheten och ny kyl/frys och spis.. Mannen den stackarn fick inte va med och välja tepeter me jag fick mandat att välja själv.. Men han godkännde dom när han väl såg dom:-)

Nu är det dags att krypa ner i sängen och kolla på Law and order.... Som vanligt lär jag inte få se slutet, somnar alltid och får aldrig se vem mördaren är......

                                 //E

stal en lista till...moooaaahahaha

                                                                                    2008
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? skaffade en vettig pojkvän:-) 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
nääää:-)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? näää tror inte det...

4. Dog någon som stod dig nära? Nej tack o lov...
5. Vilka länder besökte du? Turkland och Finland... Och Åland för fan:-) 

6. Är det något du saknar år 2oo8 som du vill ha 2oo9? hmm näää....
7. Vilket datum från 2oo8 kommer du alltid att komma ihåg? 8 mars när mannen kom hem för första gången:-)

8. Vilken var din största framgång 2oo8? Fick mannen på fall

9. Största misstaget? Bra fråga...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har varit förkyld OFTA!!

11. Bästa köpet? Nya datorn..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Datorn..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mannen och vännerna så klart!! 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2oo8? Oj.....

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Var nog faktiskt lite gladare...

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tjänat mer pengar..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat...
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj.
19. Blev du kär i år? JA!!!!!
20. Favoritprogram på TV? Greys anatomy
21. Bästa boken du läste i år? Allt med Liza Marklund
22. Största musikaliska upptäckten? Gjorde nog ingen...
23. Något du önskade dig & fick när du fyllde år? Blev jättenöjd med allt..
24. Något du önskade dig men inte fick? Nääää,,,,,
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2oo8? Söp med mina vänner!!
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett nytt jobb!!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2oo8? Sexig =)

28. Vad fick dig att må bra? Alla som är runt mig

29. Vilken kändis var du mest sugen på? Dr McDreamy:-)

31. Vem saknade du? Ingen och inget---
32. De bästa nya människorna du träffade? Mannen så klart!!!!


Smurfkostym

Då va det dags igen.... Att gå till jobbet igen alltså.... Har varit så himla skönt att få va lite ledig, synd bara att jag varit förkyld nästan hela tiden.. Men det bästa har varit att mannen varit lite ledig med, det kan han behöva.. Åkte med han här om natten i lastbilen... Kallt  som fan! Fast den här gången va jag vaken hela tiden, det va jag inte sist, slocknade halv
12, inget vidare sällskap:-) 

 I morgon är det dags att börja slava igen.. Men det finns EN positiv sak med att börja jobba, jag slipper fundera på vad jag ska ha på mig.. Är bara att dra på sig smurfkostymen och de iskalla stålhätteskorna.. Sexig som få.. Eller inte!! ha ha!

 Har förresten fått domen på bilen nu.. Skickade iväg morbror Ernst till bilprobningen, mina nerver klarar inte sånt efter första gången jag va där med det jag trodde va världens pärla... JAG FICK GÅ!! Men den här gången gick det bättre, "bara" 5 tvåor.. Tre va på katalysatorn och det visste jag om att dom skulle anmärka på så det va ingen överraskning.. Ska lämna in bilen nästa vecka till nån jeppe i Smbj... Hoppas det inte blir så dyrt... Men med min vanliga tur blir det väl nå knas som vanligt... Måste ju fixa den så jag får den såld till våren.. Kan ju inte ha tre bilar. Jag ska tydlgen få ha mannens nya Ford... Kan inte för mitt liv förstå hur han törs låta mig ha den, finns ju inte en prick på bilen....än....Nej då, jag lovar att va försiktig M...:-)

 Nu är det dags att leta på smuftkläderna och passerkortet så ja kommer in på aktiebolaget brott och boveri...

                                                                                      // E



 

RSS 2.0